dinsdag, juni 08, 2010

Wandelingske / Urbextour Duitsland, dag 4 - Grosskochberg

Hier ben ik weer!

Vandaag was wandeldag. We hadden er zin in en kozen er eentje uit van 11 km.
Hebben we ons dat even beklaagd zeg.
Met onze fotografische snelheidsbegrenzer raken we dus amper vooruit he. De dag kondigde zich ook niet zo heel warm aan, maar ik geloof dat we toch gauw aan 25° zaten of zo, en dat is ons net iets te warm om vlotjes te wandelen.
Mooie foto's gemaakt, daar niet van. Maar op den langen duur begon het wandelen ons toch een beetje tegen te steken, (voetjes pijn en dorst enzo), zeker als je ineens een wegwijzer '4 km' ziet staan op het punt dat je wou dat je de auto in de plaats zag...

Maar enfin, het was ook een beetje avontuurlijk (smalle wegjes naast afgrond) en door het bos en langs waterkes enzo, dat was wel leuk. Ook leuk was om de wandeling te kunnen volgen op mijn fototoestel met GPS. Hoewel de boswegelkens er natuurlijk niet opstaan, zie je toch min of meer of je nog juist gepositioneerd bent, zeker als de weg grotendeels langs het water loopt.
Eenmaal de foto's op Flickr staan, zal je ook zien waar we allemaal gewandeld hebben, mocht dat je ooit interesseren.
Ook veel langs gigantische campings gewandeld. We vroegen ons soms af hoe ze die caravans in godsnaam op hun plaats hadden gekregen, zo een niveau hoger dan het water, maar toch een niveau lager dan de bosweg. En blijkbaar is het ook de mode om de ganse dag in je zwembroek of badpak rond te lopen, want ik heb echt niemand gezien met deftige kledij aan :-)

Alla, we hebben het toch overleefd. Morgen staat weer urbex op het programma!

Geen opmerkingen: