woensdag, juni 16, 2010

Peaceful / Urbextour Duitsland, dag 12 - Teltow

Een kalme dag vandaag. Op 't gemakske zijn we het schoonste gebouw van Beelitz gaan verkennen, met een mooie trappenhal en schone gangskes (die zachte lichtinval! die kleuren!).
Ook hier zijn we twee andere fotografen tegengekomen.
Onze broodjes hebben we rustig verorberd op het grote terras, met zicht op het ons omringende groen. Tweemaal zijn mensen gepasseerd, maar het leken gewoon toevallige wandelaars. Dit beboste domein is groot, met hier en daar een vervallen gebouw, en zelfs enkele bewoonde huizen.

Later op de namiddag zijn we op zoek gegaan naar de andere gebouwen die we op onze luchtfoto's zagen, maar die waren echt de moeite niet.
Dus terug naar huis dan maar, aperitiefje genomen, doucheke gepakt, eten gemaakt, en nu nog wat laptoppen.

Voilà, het moet niet altijd spanning of een lange epistel zijn hé.

Morgen proberen we nogmaals de legerbasis Krampnitz, en tegen de avond misschien nog eens Teufelsberg (=Duivelsberg / en, derde keer, goeie keer hopen we)
Hopelijk wordt het geen kat- en muisspelletje met de security! Hoewel, dan heb ik weer wat spannends te vertellen. Achteraf kun je daar dan over opscheppen he ;-)

En nu nog wat fotootjes bewerken, er liggen er een ganse hoop te wachten, en dan te bedenken dat ik nog altijd niet door die van Ijsland ben! Of die urbexfoto's van meer dan een jaar geleden!

*sigh*

Geen opmerkingen: