vrijdag, januari 07, 2005

Crisis

't Nieuwe jaar begon al goed, deze week bij VM.
Eerst de crisisvergadering. Trobbels met dure softweir bij IBM: wat we nu gebruiken wordt binnenkort niet meer ondersteund, ze maken geen nieuwe softweir voor 't systeem (AS/400) dat we willen gebruiken, voor integratie tussen 2 soorten softweir zal er nu moeten afgedokt worden, enzovoort enzoverder maar bovenal moet er iets klaar zijn tegen 1 april (géééén grap) dus moeten we voortdoen met de oude softweir of met de nieuwe beginnen, maar die "oude" softweir begint nu net op z'n pootjes te staan of lap, daar is alweer de nieuwe versie en tegen dat we daarmee klaar zijn zal 't wééral niet meer ondersteund worden en gaan we op nieuwer moeten overschakelen en zo zitten we in een straatje zonder end, ja 't is fameuze crisis. Zou een zekere Geert hierover kunnen meeklappen? ;o)
Maar ik trek er mij al nie van aan, de bazen moeten maar beslissen en ik zal wel doen wat er van mij gevraagd wordt, da's gemakkelijk hé.

Dan was er ook nog het jammerlijke overlijden van Mevr. R. VM, vrouw van wijlen de oprichter van VM, > maar ach, 't menske was al in de 90 dus we mogen niet teveel klagen, behalve dan dat we volgende week onze zaterdagochtend moeten opofferen om onze kop te tonen op de herdenkingsdienst.
Heer, laat ons bidden dat dit niet onder ogen van de familie VM komt... < (selecteer de tekst tussen > en <)


Oké, na deze zware kost kunnen we wel wat luchtigers gebruiken.
Ben je momenteel in het bezit van kinderen, trek ze dan nu even weg van die hersendodende tv of dat onrealistische computerspelleke met pratende vissen, auto's of konijnen en laat ze een paar keer genieten van dit
bleibt-in-der-kopf-sitzen-liedchen van een Duits leeftijdsgenootje.
Heil Schnappi !





Geen opmerkingen: