maandag, februari 13, 2006

Nief patatjes of spruitentijd

't Is eraan te merken dat het in de familie weer es de tijd is van de 'nief patatjes' (vrij vertaald: nieuwe patatjes). Na Daan en Axel mochten we vorige week 8 februari wederom een patatje, spruitje of hoe je het ook wil noemen, verwelkomen.
Jaja, Evelyne en Pieter hebben er ook werk van gemaakt en wat voor een levenswerk! Een flink bazeke dat zijn deadline - enfin, birthline - heeft overschreden en zelfs tijdens zijn terwereldkoming de warmte en gezelligheid van mama's buik bleef verkiezen. Maar ja, volgens de grote mensen moest en zou hij eruitkomen, zodat zelfs het gebruik van de grote verschrikkelijke zuignap niet werd geschuwd.
Zodanig dat het arme venteke nu met een kanjer van een zuigplek op zijn hoofdje zit opgescheept...
Maar voor de rest: schoon manneke met bolle kaakskes & een gezond kleurtje. En de mooie naam ROBBE. Waarvan hier bewijs! (klik voor grotere foto)Trotse mama


met anti-krab-wantjes...


Gelukkig gezinnetje


Nonkel Robert zal zijn pastorie met Pasen in het vervolg mogen omtoveren tot crèche... voor 4 ettertjes (graptjen ee) en 3 babietjes. Da gaat wa worden op familiefeesten, ne keer dat die 3 babietjes gaan kunnen lopen... beware of the walking droolers !!!

Ach, ze zijn zo lief, meneer...

1 opmerking:

Anoniem zei

Z'n schoon ventje!
Ik vind wel dat hij op zijn mama gelijkt

VD