vrijdag, juli 08, 2005

Oooovifat dag 0

En dan was het eindelijk zo ver, of nee, zo dicht!
Opstaan met het ochtendgloren, de geur van ovenverse klaaskoeken verspreiden, alles in de auto zwieren en wég!
Onderweg het Charleroise Makro-restaurant overvallen, en daarna ons door de Waalse glooiende hellingen een weg gebaand naar Oooovifat, waar een gîte gedoopt Les Tailles de komende week onze verblijfplaats moest voorstellen.











Daar als allereerste gearriveerd maar de rust duurde niet lang want daar werden al 2 pagadders binnengesmeten, rechtstreeks geïmporteerd uit een ander vakantiehuisje, de gelukzakskes (Luna & Amber).
Onze mede-gastheer en -vrouw arriveerden een weinig later met een wagen proppensvolgeladen en een plaatselijke plensbui. Daar hadden we niet om gevraagd. Om die plensbui.

Er werd uitgepakt, de groten stalden hun waren net ietsje netter uit dan de kleintjes. Die moesten na verloop van tijd (een tijd van lief samenspelen!) hoognodig verlucht worden - ik liet ze uit in de tuin met een spelletje voetbal.


Het weekend werd ingezet met een kaas- en wijnavond, en we mochten als proef al de eerste 6 gasten (H&G, K&S met H&E) ontvangen. (Ka had een presentje bij, 'Eauwout', dat we bij nader inzien toch maar snel geëlimineerd hebben)

We hadden de ganse nacht kunnen vullen met spelletjes spelen (Ka had haar spelletjeskast in de auto uitgekieperd), maar we hebben het bij de avond gehouden.
Want de volgende dag zouden we het zootje ongeregeld dat onze familie voorstelt het hoofd moeten bieden...



(Mijn persoonlijke badkamer)

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk om lezen en met foto's erbij nog aangenamer. Kijken uit naar volgende dagen.