vrijdag, augustus 01, 2008

Blackie & the Oohoos

Ongeveer een jaar geleden gingen we gaan fotograferen in de Kosmos. Een verlaten hotel en dito zwembad.
Daar, in dat zwembad met een bodempje regenwater, heb ik deze stencil gefotografeerd:

IMG_5455_1

Pas onlangs besloot Christophe van dit eens te gaan opzoeken op 't internet. Hij kwam op deze pagina terecht: http://www.myspace.com/blackietheoohoos
Blijkt dat Blackie & the Oohoos een Antwerps groepje is. Meer nog, een bandje dat behoorlijk goeie songs levert!
Ge moet er maar es naar luisteren. Eén voor één pareltjes die je moet ontdekken en gaandeweg leert appreciëren. Voor mij voelt het aan als ideale zomermuziek, van het type 'sit back & relax & enjoy the sun'.

Daardoor zijn we maandag zelfs naar Gent afgezakt (of opgestegen, landkaartgewijs gezien) om een gratis optredentje in café Video bij te wonen. In't echt zijn ze ook goedgekeurd :-)

('t ging om 8uur beginnen en ze waren er ook aan 't soundchecken om 8 uur maar 't duurde nog tot 10 uur eer ze echt begonnen en wij maar wachten en wachten en rondtsjoolen op de Gentse Feesten en ik begon al te peizen 't is niet alleen de dag van de lege portemonees maar ook de dag van de lege artiesten maar ja op een andere website heb ik achteraf gezien dat 't maar om 10 uur begon dus ja maar 't was wel goe en Blackie kan in't echt ook goe zingen ze!)

Wanneer ze een cd uitbrengen zal ik de eerste zijn om 'm te kopen!

Bovendien is het niet toevallig dat hun afbeelding daar in dat zwembad te vinden was. Ze hebben er vorig jaar zelfs een clip opgenomen, slechts een goeie week vóór wij er gingen fotograferen.


En dit is de making of:



1 opmerking:

Unknown zei

qua videoclip kunnen ze de concurrentie aangaan met benny lava;
maar als de muziek alles goed maakt kan je ons nog overtuigen ;-)
h.m. uit o.